" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41067223 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Зустріч партнерів Надрукувати Надіслати електронною поштою
   У Києві відбулася робоча зустріч керівництва УСВА з представниками правління Європейської федерації продовольчих банків. З українського боку в ній взяли участь Сергій Червонописький, голова УСВА, член правління Української федерації продовольчих банків і Володимир Сіроштан, заступник голови УСВА, з європейської (Франція) – Джерард Алекс, віце-президент ЄФПБ і Анна Ренер, член правління. Обговорено питання стану та посилення взаємодії двох федерацій і участі в ній УСВА.
Детальніше...
 
Діти війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
Офіційно в Україні не існує проблеми з патріотичним вихованням чи патріотизмом у цілому, бо офіційній владі краще промовчати про це, ніж намагатись пояснити громадянам, чому білоруси та росіяни живуть краще за нас, чому вони говорять про свою батьківщину з гордістю, а ми відмовчуємося, хоча насправді є чим пишатись... А ще нам соромно, бо керують нашою чудовою країною аморальні особи (брехуни, злодії, п'яниці), що прийшли до влади не заради блага українського народу, а задля задоволення власних амбіцій та непомірних бажань.
Детальніше...
 
Плохая тенденция Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Ираке на военной базе Кэмп Либерти, что близ Багдада, были застрелены пять американских военнослужащих. Казалось бы, ничего удивительного, если бы не тот факт, что военные погибли от рук сослуживца. Трагедия произошла в центре психологической помощи военнослужащим, расположенном на территории базы.
Детальніше...
 
У Харкові створили першу національну систему залпового вогню Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Харкові завершено розробку першої національної системи ведення залпового реактивного вогню БМ-21 К на основі модернізації більш раннього зразку озброєння БМ-21 «Град». Вже цього літа нова бойова машина пройде державні випробування на військовому полігоні, що на Львівщині, і потім піде у серійне виробництво.
Детальніше...
 
Турнір пам'яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
День Перемоги в селі Старі Кривотули Тисменицького району Івано – Франківської області відзначали проведенням турніру пам’яті. Стадіон приймав шість команд які з’їхались на районний  турнір по футболу пам’яті  Петра Майстра, який загинув в Афганістані.
Детальніше...
 
Салам бача! Надрукувати Надіслати електронною поштою
 «Салам бача! Как поживаешь дорогой?»...- словами этой песни, ставшей неофициальным гимном воинов - афганцев, завершилось выступление в городе Золотоноша участников группы «Контингент» г. Лубны. Они откликнулись на Приглашение Золотоношского горрайонного союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) председателем которого является в прошлом боец спецподразделения «Каскад. Север. Тибет» Григорий Шкурко, прибыв с концертом.
Детальніше...
 
Вітаємо з травневими святами! Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Шановні друзі, дорогі гості сайту!
    Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю вас з весняними святами, особливо з Днем Перемоги!
    Ці святкові для кожного громадянина нашої країни дні надихають нас надією на краще життя, на порозуміння в суспільстві, на відродження України як великої європейської держави. Нехай тепло весни наповнить наші серця і душі добром, любов’ю, міцним здоров’ям та впевненістю у завтрашньому дні!

Детальніше...
 
В Украине стало на одну партию больше Надрукувати Надіслати електронною поштою
Министерство юстиции зарегистрировало еще одну политическую партию – «Наш дом».
Детальніше...
 
Украина и политика России Надрукувати Надіслати електронною поштою
(Аналитическая информация Центра социальной и консервативной политики – партнера УСВА)
В дни конца апреля – начала мая основным фактором развития политической ситуации стало влияние России. Главным итогом явилось относительное укрепление позиций Юлии Тимошенко.

Детальніше...
 
Праздник Победы! Надрукувати Надіслати електронною поштою
 9 мая - дата одновременно и радостная и трагическая. Ведь именно в этот день 64 года назад закончилась Великая Отечественная война. То, что она закончилась нашей победой, победой наших отцов -это повод для ликования. Но невероятное количество погибших душ и искалеченных судеб - то повод для скорби.
Детальніше...
 
Ветерани Афганістану – ветеранам Великої Вітчизняної війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
Сьогодні члени Хмельницької міської організації Української спілки ветеранів Афганістану побували в обласному госпіталі інвалідів і ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Зараз у цьому медичному закладі проходять лікування близько трьохсот ветеранів.
Детальніше...
 
Тревожный прецедент Надрукувати Надіслати електронною поштою
Председателем УСВА С. Червонописким получено письмо от председателя Днепропетровского областного объединения ветеранов Афганистана В. Волошина, с которым имеется смысл ознакомить широкую ветеранскую общественность. Прецедент в Днепропетровске есть все основания оценивать как провокацию, направленную на раскол организованного афганского движения в Украине. Настораживает то, что за нею стоят должностные лица - представители местной власти.
Детальніше...
 
В честь Дня Победы в восьми городах Украины пройдут праздничные фейерверки Надрукувати Надіслати електронною поштою
В рамках празднования Дня Победы в столичном Национальном дворце «Украина» пройдет большой концерт для ветеранов.
9 мая с 8.00 до 9.30 состоится возложение цветов к памятнику героям-танкистам, стеле Победы, памятнику генералу Ватутину, могиле Неизвестного солдата. А в 10.00 начнется торжественное прохождение колонн ветеранов Великой Отечественной войны и военных оркестров по Крещатику к майдану Незалежности.
Детальніше...
 
Ушел из жизни знаменосец Победы, герой войны в Афганистане генерал армии Варенников Надрукувати Надіслати електронною поштою
 6 мая 2009 года на 86-м году жизни скончался генерал армии, Герой Советского Союза, участник Великой Отечественной войны, знаменосец Победы Валентин Иванович Варенников.
Валентин Иванович Варенников - участник Великой Отечественной войны, Знаменосец Победы, Герой Советского Союза. Участвовал также в военных событиях в Анголе, Сирии, Эфиопии и Афганистане. Главный организатор работ воинских частей по ликвидации последствий аварии на Чернобыльской АЭС.
Детальніше...
 
Тисяча і один спосіб "відфутболити" дітей війни. Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кома, крапка, пропущена буква - це ті "поважні" причини, через які судді відмовляються приймати до розгляду позовні заяви дітей війни. У Заводському, Хортицькому, Шевченківському, Ленінському районних судах Запоріжжя на кожну позовну заяву знаходиться оригінальна причина відмови, правда, не завжди законна.
Детальніше...
 
В пам'ять про односельчанина. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Уже вчетверте минулої неділі 26 квітня в Івано – Франківській області Тисменицького району  на сільських стадіонах Слобідки та Одаїв пройшов міжрайонний футбольний турнір пам’яті воїна-“афганця» Михайла Присяжнюка. І втретє цей трофей здобула команда з села Одаїв, а чорнолізький «Добробуд» вдруге став другим. Втім, ефекту дежавю (повторення того, що вже було) не спостерігалось.
Детальніше...
 
Україна передала КНР контракт на поставку десантних кораблів "ЗУБР" Надрукувати Надіслати електронною поштою
За даними міністра економіки Автономної Республіки Крим Світлани Верби, контракт на будівництво малих десантних кораблів на повітряній подушці «Зубр» для Китайської Народної Республіки на базі Феодосійської суднобудівної компанії «Море» вже направлений замовнику. Про це С. Верба повідомила на засіданні Ради міністрів. «За останньою інформацією, документи з контракту вже передані китайській стороні», - зазначила вона.
Детальніше...
 
Военнослужащие 80-го АэМП планируют совершить 1200 прыжков с парашютом Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Впервые в этом году военнослужащие 80-го отдельного аэромобильного полка 13-го армейского корпуса Сухопутных войск ВС Украины, который дислоцируется под Львовом, совершили прыжки с парашютом.
Детальніше...
 
Наші у Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
"Броня", "Броня", зліт виконав! Під ваше управління!.."
Саме такою фразою радіообміну між командиром екіпажу бойового Мі-24 і передовим авіанавідником починається спільна робота з ураження умовної цілі супротивника.
Детальніше...
 
"Оплот" успішно завершив держвиробування. Тепер - на озброєння Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Завершено програму державних випробувань основного бойового танка Т-84 «Оплот». Наприкінці 2008 року «Оплот» успішно пройшов попередні заводські випробування. В березні-квітні 2009-го року в оцінці тактичних і маневрових характеристик танка крім розробників "Оплота" брали участь три екіпажі із 17-ї окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу ЗСУ, яку планують оснастити цими машинами. В ході держвипробувань танк підтвердив свої високі бойові якості. Сьогодні очікуується прийняття ОБТ "Оплот" на озброєння ЗС України, повідомив головний інженер ДП "Завод ім. Малишева" Костянтин Ісяк.
Детальніше...
 
Список награжденных на приеме по случаю Дня Победы в Посольстве Российской Федерации в Украине Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Ночной бой Надрукувати Надіслати електронною поштою
Начало весны 1987 года в уезде Баграми провинции Кабул было таким жарким, как август в нашем Сочи, на побережье Черного моря.
Детальніше...
 
Рустам из племени десантников Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В третьем томе трилогии «Солдаты Победы», вышедшем в 2008 году, помещен очерк «Отважное племя десантников», в котором я рассказывал о славной династии десантников Гатиатуллиных. В период Великой Отечественной войны отличился старший из этой семьи — Зинатулла. За храбрость и мужество он был награжден орденами Красной Звезды, Славы, Отечественной войны и многими медалями. В мирное время служил в воздушно-десантных войсках Рашид Гатиатуллин, после окончания службы посвятивший несколько десятилетий святому и очень ответственному делу — патриотическому воспитанию молодежи и подготовке юношей для службы в армии.
Детальніше...
 
Позиція Генштабу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Українська Спілка ветеранів Афганістану ініціювала на вищому державному рівні питання присвоєння чергових військових звань учасникам бойових дій на території інших держав до 20-річчя виведення військ з Афганістану. Прес-служба УСВА вважає за необхідне ознайомити ветеранську спільноту з тим як зреагував на відповідні рішення і пропозиції Генеральний штаб Збройних Сил України.
Детальніше...
 
Соціальне житло стає реальністю Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вручила ордери на квартири жителям міста Кагарлик, що на Київщині, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Довгоочікувані документи вручено з нагоди введення в експлуатацію житлового будинку N 18 по вул. Воровського.
Детальніше...
 
Успішне тренування Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Екіпажі 56-го окремого вертолітного загону ЗС України сил Місії ООН у Ліберії провели успішне тренування з наведення вертольотів Мі-24 на визначені наземні цілі.
Напередодні тренування командир загону полковник Володимир Пастухов визначив двом екіпажам вертольотів Мі-24 виконати польоти на взаємодію з офіцерами групи бойового управління загону, які відпрацьовували практичні дії передового авіанавідника.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Наступна > В кінець >>

Всього 5747 - 5772 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.